27. jul, 2021

Karoline Lemmens

Via de link al een paar keer geprobeerd een review te geven maar dit lukt niet.


Ik zet hem hieronder zodat je het misschien zelfs eens kan proberen.Wat een fantastisch verblijf! Heel gezellig dat de tuin aan de Dender ligt en er kan ontspannen met een drankje. We hadden een mooie kamer en heel ruim. Het was er wel heel warm maar er was een ventilator voorzien.

De uitbaters zijn echte levensgenieters,dat zie je.

Het ontbijt was het beste dat ik ooit gegeten had. Alles erop en eraan,eitje,spek,zalm,vers fruit,platte kaas,selfmade coulis en confituur,zelfs croque-monsieur.

Wij komen zeker snel terug! Bedankt voor de gastvrijheid :-)

Met vriendelijke groeten,9. jul, 2021

koster.anne@hotmail.com

Een eenvoudig maar leuk hotel. De gastvrouwen zijn zeer vriendelijk en doen alles om het de klanten naar hun zijn te maken. Het hotel zelf is heel proper met mooie grote en nette kamer. De badkamer is modern en ook heel net.


6. jun, 2021

sarah

schitterende locatie, het achtertuintje met terras aan de Dender heeft ons helemaal betoverd. Een heerlijk drankje erbij, zalig! gastvriendelijke uitbaters. Zeer verzorgde kamers en ontbijt die eigenlijk best als brunch dient. De massage was ontspannend
en de sauna is ook erg leuk ingericht. Op mijn gemak vanaf het eerste moment.

19. mei, 2021

Marie en Alexine

Genoten van een rustgevend verblijf bij Chillan. Een warme ontvangst, overheerlijk vers en uitgebreid ontbijt en een verzorgde kamer. De kunstwerken doorheen het huis en in de mooie tuin waren een ware streling voor het oog!

Website 26. apr, 2018

Carmela

Falen zal me nooit inhalen als mijn vastberadenheid om te slagen sterk genoeg is.

Website 13. feb, 2018

Dorothy

Hou echt van je site.

Website 27. aug, 2017

Ester Dolfing

Wat een mooie site, ziet er allemaal netjes uit.

18. apr, 2017

An & Ben

Wij zijn een nachtje blijven slapen in combinatie met een etentje bij de Heeren van Liedekercke. Aangename ontvangst, lekker ontbijt en zalige tuin langs het water!

Website 15. feb, 2017

Mary Ly

Bedankt voor alle informatieve en ik heb veel geleerd en ik ben blij dat ik was in staat om een aantal ideeën hier te komen, leuke site.

Website 3. nov, 2016

DanielleLewis

Massage is zeer aangenaam en gezond.

14. jun, 2016

Rita

Ik heb genoten van een zalige handmassage en een schitterende nagelbehandeling voor broze ,gevoelige nagels en daarbij als afwerking een nagellak(gel) .

Om de nagel niet te beschadigen of beter gezegd om zijn broosheid te beschermen een beschermend laagje op de nagel geplaatst en dan pas gaat er de laklaag op.Dus zeker een aanrader voor mensen zoals ik met broze nagels en die ook eens iets meer willen.👍💅.Rita

2. jun, 2016

Marjot

Na een ontspannend voetbad kwam ik al helemaal tot rust. De volledige lichaamsmassage met hotstones mocht voor mij nog uren blijven duren, heerlijk genieten!

1. jun, 2016

Marjolein

In zeer mooie en aangename setting van een ontspannende zwangerschapsmassage genoten! Bedankt daarvooor! Aanrader!

28. mei, 2016

Ingrid

Onlangs een bijzonder deugdoende massage gekregen bij Chillann. Vooraf peilt Ann naar mogelijke pijn of andere medische gegevens , zodat massage volledig op je lichaam wordt afgestemd. Gewoon top!

27. mei, 2016

Els

Door mijn spieraandoening (propriospinale myoclonus) is het voor mij heel moeilijk om mijn lichaam tot rust te brengen. Druk en sterke wrijving kan ik niet verdragen.

Ann, als warme persoon, is er wonderwel in geslaagd mij een deugddoende massage te geven in een aangenaam kader.

Ik voelde mijn lichaam volledig tot rust komen.Ik kijk al uit naar de volgende.

10. mrt, 2016

Sonia

Heb super genoten van een hotstone & lichaamsmassage (tesamen) - kwam meer dan 100% tot rust dankzij haar massage, muziek, sfeer, gezelligheid ..

Ik kom zeker terug :o)