Chillann, een oase van rust...

Welkom bij Chillann,

Een oase van rust waar je kan genieten van de stilte aan het water. 

Chillann Bed and Breakfast ***

Door onze kleinschaligheid van 2 kamers kunnen we jullie met veel zorg verwennen. Een hartelijk onthaal in een rustige omgeving aan het water is onze troef. Onze kamers hebben elk een eigen badkamer en wc en zijn voorzien van alle modern comfort. Je kan genieten van een uitgebreid ontbijt en later op de dag van een streekbiertje op onze eigen Plage aan de Dender, temidden van een fiets-en wandelparadijs in de omgeving.

Naast de b&b kan u bij ons terecht voor:

  • Massages (zie wellness)
  • Zweedse sauna (zie wellness)
  • Infraroodsauna (zie wellness)
  • Sloepverhuur (zie varen)
  • Fietsen verhuur: per dag 
    • Elektrische fiets: 10 euro per dag
    • Gewone fiets: 8 euro per dag 

Bereikbaarheid

Het station van Denderleeuw bevindt zich op loopafstand binnen de driehoek Brussel, Antwerpen en Gent met gratis pendeldienst.

Mogelijkheid tot  elektronisch betalen.

 

 

Wie ben ik?

Ik ben Ann...  

Als vrijwilliger op de palliatieve afdeling in het OLV in Aalst en Asse kwam ik vaak in aanraking met patiënten op de oncologieafdeling en palliatieve patiënten. Ik merkte snel dat het geven van een hand- en beenmassage de mensen kon helpen zich te ontspannen en zich rustiger te voelen. Daarom besloot ik mij te verdiepen in het verzorgen van deze mensen.

Ruim 8 jaar geleden ben ik begonnen met het volgen van verschillende massagetechnieken. Deze opleidingen volgde ik in verschillende opleidingscentra.

Een cursus lichaamsmassage en Chinese hoofd-, nek- en schoudermassage bij Syntra Aalst. Ook een cursus hotstonemassage Wellness Academie  in De Pinte en zwangerschapsmassage en babymassage Syntra Mechelen hielpen mij vooruit.

De Stichting in Brussel gaf mij de mogelijkheid om een cursus gelaatsverzorging, hand- en voetverzorging te volgen. Via vzw zorgmassage te Zele behaalde ik mijn certificaat voor het geven van zorgmassage, een speciale zorg op maat voor kankerpatienten, hulpbehoevenden, senioren, bejaarden, dementerende en mensen met een beperking.

Gemotiveerd door het volgen van deze cursussen, startte ik met veel plezier en energie Chillann. Bent u klaar voor ontspanning? Of heeft u nood aan een goed gesprek, een warme babbel of een luisterend oor, vergezeld van een tasje thee of koffie?   

Voel je welkom, want dat ben je.

Tot binnenkort, 

Ann Housen - massagetherapeut

Moreelstraat 28 - 9470 Denderleeuw